Myyntiradio jakso 3: Where is the passion, there is a love and money, feat. Linnea Marttinen

Kolmannessa Myyntiradion jaksossa keskitytään B2B-myyntiin. Jussi ja Valtteri pohtivat ensin nimimerkki Volmarin kysymystä siitä, mikä merkitys myyjällä on B2B-ostoprosessissa? Jussi lainaa puheissaan B2B-myynnin uranuurtajia, kuten Pia Hautamäkeä ja Ari Heiskasta. Tämän jälkeen Myyntiradion vieraaksi saapuu Linnea Marttinen, joka edustaa itsessään nuorempaa “can do”-sukupolvea. Linnealla on parin vuoden kokemus B2B-myynnistä ja hänen kanssaan puhutaan B2B-myynnin eri ulottuvuuksista.

Linnean kanssa keskustellaan myyntiuran alkamisesta, myyntiin valmistautumisesta sekä treenaamisesta. Samalla mietitään myyntitiimin diversiteettiä. Lopulta saamme selville myös sen, mistä Linnea ammentaa kaiken energian työhönsä ja onnistumiseen.

Jakson lopussa Myyntiradion isännät Jussi Rissanen ja Valtteri Karjula päättävät energisen 45 minuuttisen teesiinsä; vain lähdöt ratkaisevat.

Baronan Myyntiradion kolmannessa jaksossa puhutaan B2B-myynnin tekemisestä ja asiakkaan palvelemisesta. Vieraana alalla menestynyt Linnea Marttinen. Miten päivittäiset myynnin pelot taklataan ja miten asiakasta palvellaan parhaalla mahdollisella tavalla? Miten olla avoin ja oma itsensä myyntitilanteessa? Myynnissä lähdöt ratkaisee – sohvalle on mukava jäädä, mutta sieltä on hankala saada kauppaa.

Kuuntele kolmas jakso alta!

Löydät Myyntiradion jaksot myös suoraan Spotifysta!

Anna meille palautetta!

Voit jättää käteviten palautteen joko Myyntiradion omaan palautelaatikkoon tai käyttää somessa aihetunnistetta #myyntiradio.

Olemme saaneet ensimmäisten jaksojen aikana jo hyvin palautetta, ja jokainen saatu kuva/kommentti “tien päältä” antaa meille iloa ja voimaa jatkaa. Myyntiradion isompana missiona on saada uusia tekijöitä alalle, ja myös siksi jokainen uusi saatu reaktio kuljettaa meitä yhteisesti kohti missiotamme.

Edelleenkin kannattaa ottaa matalalla kynnyksellä yhteyttä. Vaikka olemme myyjiä itsekin, sinä saatat tietää myynnistä jotain sellaista, mitä emme ole osanneet vielä huomioida.

Studiossa palvelevat Myyntiradion isännät Jussi Rissanen ja Valtteri Karjula. Myyntiradion sponsorina toimii Barona myynti ja kauppa ja tuottajana Krash-studio. Tervetuloa mukaan myyjille avoimeen yhteisöön – Myyntiradioon!