Myyntiradio jakso 2: Antaudu myynnille, feat. Jori Andberg

Toisessa Myyntiradion jaksossa puhutaan myynnille antautumisesta. Mitä tarkoittaa, kun asiakas antautuu myynnille ja antaa myyjälle mahdollisuuden palvella ja myydä entistä parempi lopputulos? Myyntiradion vieraana Jori Andberg, joka on kohonnut vaihtoautomyyjästä aina myyntijohtajaksi saakka. Mitkä ovat olleet Jorin henkilökohtaisen kasvun avaimet? Kuinka johdetaan itseä aina vain parempiin myynnin tuloksiin?

Lisäksi Myyntiradion isännät Jussi Rissanen ja Valtteri Karjula juttelevat Baronan tarjoamista kesätyömahdollisuuksista sekä miettivät sopivia työtehtäviä myyntiuran aloittamiseen.

Toisessa jaksossa saat inspiroivan uratarinan autoalalta. Jorin käytännönläheinen myyntityö ja tavoitteellisuus ovat vieneet häntä eteenpäin, ja siitä jokainen kuulija voi ammentaa oppia omalle uralleen.

Kuuntele toinen jakso alta!

Löydät Myyntiradion jaksot myös suoraan Spotifysta!

Anna palautetta Myyntiradiolle!

Niin tulevien vieraiden kuin aiheiden varalle olemme tehneet palautelaatikon. Keräämme aktiivisesti palautetta sosiaalisen median kanavista, mutta paras tapa jättää palaute meille on Myyntiradion oma palautelaatikko!

Jo ensimmäisen jakson tullessa ulos, olemme huomanneet Myyntiradion pääsevän sille paikalle mihin se kuuluu. Ympäri Suomen myyjät ovat lähestyneet meitä ja kertoneet kuunnelleensa avausjakson. Yhtä tärkeä tavoite on kuitenkin meille, että Myyntiradio ansaitsisi jatkossakin paikan myyjien radioissa, mutta myös kirvottaisi keskustelua koko myynnin alan ympärille.

Älä siis pelkää olla meihin yhteydessä myynnin asioiden kanssa. Me jos jotkut haluamme viedä positiivista sanomaa eteenpäin!

Studiossa palvelevat Myyntiradion isännät Jussi Rissanen ja Valtteri Karjula. Myyntiradion sponsorina toimii Barona myynti ja kauppa ja tuottajana Krash-studio. Tervetuloa mukaan myyjille avoimeen yhteisöön – Myyntiradioon!