Myyntiradio jakso 1: Sell Yeah! 

Ensimmäisessä Myyntiradion jaksossa puhutaan ilman käsikirjoitusta ja ennakkoon päätettyä teemaa. Vapaamuotoisen jakson aikana käsitellään Myyntiradion tulevia teemoja ja mahdollisia käsiteltäviä aiheita. Miksi ylipäätänsä #myyntiradio on syntynyt? Isännät Jussi Rissanen ja Valtteri Karjula totuttelevat samalla studion tekniikkaan ja lämmittelevät äänihuuliaan. Myyntiradio on siis alkanut!

Ensimmäisen jakson aikana pääset hyvin käsiksi, mitä kaikkea Myyntiradio tulee edustamaan. Tällä kertaa ehditään puhumaan suoramyynnistä, myynnin etiikasta sekä myyjien urapoluista.

Kuuntele ensimmäinen jakso alta!

Löydät Myyntiradion jaksot myös suoraan Spotifysta!

Myyntiradion idea – kanava kaikille myyjille

Myyntiradio on myyjille ja myyntityötä tekeville suunnattu puheohjelma. Myyntiradio syntyi siten, että Jussi ja Valtteri halusivat löytää kanavan, joka kerää myyjät ympäri Suomen saman sisällön ääreen. Alusta alkaen kävi selväksi, että Myyntiradio pääsee tavoitteeseen silloin, kun enemmistö suomalaisista myyjistä kuuntelee sitä omassa autossaan kesken tai jälkeen työpäivän.

Toisena tärkeänä tavoitteena on muodostaa myyjille kanava, mikä päästää ääneen myynnin varsinaiset ammattilaiset. Palautelaatikon ja sosiaalisen median välityksellä jokaisella on mahdollisuus tuoda oma lusikkansa soppaan tuleviin lähetyksiin. Jokainen saamamme vinkkaus aiheesta tai hyvästä vieraasta auttavat meitä kehittämään tulevia lähetyksiä yleisölle mieleiseksi.

Tästä Myyntiradiosta tulee tosi hyvä. Pyrkikää ottamaan sinne vieraaksi eri alojen myyntijohtoa ja mestarimyyjiä niin pysyy mielenkiintoisena eikä nouse ne muutenkin tutut huutelut liikaa tiloihin. Erittäin loistava ja puhutteleva tämä Rissanen ja sen viestintä sekä tyyli.

Studiossa palvelevat Myyntiradion isännät Jussi Rissanen ja Valtteri Karjula. Myyntiradion sponsorina toimii Barona myynti ja kauppa ja tuottajana Krash-studio. Tervetuloa mukaan myyjille avoimeen yhteisöön – Myyntiradioon!